Nadace The Kellner Family Foundation připravuje rozšíření školy Open Gate – využije i areál bývalého Hotelu Praha
    13/06/2013

Skupina PPF koupila areál Hotelu Praha v pražské rezidenční čtvrti Hanspaulka. Důvodem je skutečnost, že společnost CleverNet (dceřiná společnost Open Gate a.s.), již vlastní sousední nemovitost a pozemek – tzv. areál Hadovka – kde je připravován projekt Nadace The Kellner Family Foundation na výstavbu nové základní a střední školy Open Gate.

Nový vlastník Hotelu Praha, který původně sloužil jako elitní komunistický hotel pro vybrané stranické funkcionáře, proto plánuje dokončit odstranění hotelu. Prostor stávající hotelové zahrady bude po dokončení projektu součástí nového areálu Open Gate.