PPF Asset Management členem Asociace fondů a asset managementu ČR
    13/06/2006

13.06.2006 byla na valné hromadě Asociace fondů a asset managementu České republiky přijata za řádného člena této asociace společnost PPF Asset Management a.s. (PPF AM). Zájmy společnosti bude v asociaci reprezentovat Karel Novák, který se stal členem předsednictva asociace. PPF AM vnímá svůj vstup do AFAM jako výraz podpory přetvářející se asociaci, která zašťiťuje aktivity kolem fondů a asset managementu v ČR. Zároveň se tímto společnost zamýšlí aktivně zapojit do spolupráce se všemi členy asociace a směřovat tím k neustálému zlepšování poskytovaných služeb v oblasti obhospodařování klientských portfolií a vytváření vysokého standardu tohoto typu podnikání v České republice.

Pozn. pro editory

PPF Asset Management je součástí mezinárodní finanční skupiny PPF, která spravuje aktiva v hodnotě téměř 250 miliard Kč. Skupinu tvoří například Česká pojišťovna,Penzijní fond ČP, Home Credit, eBanka a specializované společnosti zabezpečující komplexní servis spojený se správou majetku. PPF rozvíjí své aktivity v regionu střední a východní Evropy, v Kazachstánu, v Číně a ve Vietnamu a je vlastníkem řady finančních institucí, které v oblasti svého působení patří k nejvýznamnějším.