Příprava náhledu

PPF Group N. V. oznamuje své konsolidované, auditorem ověřené finanční výsledky k 30. 6. 2019 podle IFRS
    04/11/2019

Celkový objem aktiv skupiny PPF překročil v polovině letošního roku částku 47 miliard eur, čistý zisk činil 573 milionů eur.

Hlavní ukazatele

• Aktiva skupiny PPF ke konci pololetí 2019 činila 47,3 miliardy eur (45,1 miliardy eur k 31. 12. 2018).
    • Vlastní kapitál připadající na akcionáře k 30. 6. 2019 dosáhl 8,3 miliardy eur (7,5 miliardy eur k 31. 12. 2018).
    • Skupina PPF vykázala za první polovinu roku 2019 čistý zisk ve výši 573 milionů eur (v prvním pololetí 2018 byl čistý zisk 220 milionů eur).
    Poznámky pro editory:

PPF
    Skupina PPF investuje do řady odvětví od finančních služeb přes telekomunikace, biotechnologie, nemovitosti až po strojírenství. PPF působí v Evropě, Asii a Severní Americe. Skupina vlastní aktiva ve výši více než 47 miliard eur (k 30. 6. 2019).

Skupina PPF k 30. 6. 2019 zaměstnávala celosvětově téměř 160 000 lidí. Společnosti v České republice evidovaly zhruba 15 000 zaměstnanců.

Aktuální finanční výkazy jsou k dispozici na webových stránkách Skupiny na adrese: www.ppf.eu/cs/financni-vykazy