PPF Life Insurance: růst předepsaného pojistného v 1. čtvrtletí roku 2015 navzdory složité situaci na trhu
    20/05/2015

Společnost PPF Life Insurance zveřejnila výsledky své činnosti za 1. čtvrtletí roku 2015. Celková výše předepsaného pojistného v uvedeném období dosáhla 668,9 mil. rublů. Výnosy z dlouhodobých spořicích a penzijních plánů srovnatelné s výsledky za rok 2014 dosáhly výše 658 mil. rublů, což oproti odpovídajícímu období minulého roku představuje nárůst o 2,4 %.

Vít Sedláček, předseda představenstva společnosti PPF Life Insurance, prohlásil: „Nová ekonomická situace vnesla na trh životního pojištění problémy, ale i nové příležitosti. My jsme v této situaci identifikovali další podněty pro rozvoj naší společnosti a v prvním čtvrtletí roku 2015 jsme je začali naplňovat. V době ekonomické nestability lidé upřednostňují životní jistoty a chtějí mít záruky včasné finanční podpory v případě zdravotních obtíží. Proto jsme našim klientům vyšli vstříc a zdokonalenou nabídkou pojistných produktů jsme se přizpůsobili jejich změněným potřebám. Společným rysem všech našich nových produktů je téma boje se závažnými chorobami. Tento směr pro nás nepředstavuje jen produktovou inovaci, nýbrž i strategický směr, který zapadá do našeho úsilí přispívat k ochraně zdraví obyvatel. V tomto směru budeme i nadále vyhledávat nové příležitosti na trhu, rozvíjet náš hlavní prodejní kanál a zdokonalovat poskytované služby.“