PPF připravena k záchraně Sazky
    21/03/2011

Skupina PPF oznamuje, že od Radovana Vítka převzala věřitelskou pozici za společností Sazka, a.s. Současně PPF potvrzuje, že své kroky koordinuje s dalšími věřiteli, zejména se skupinou KKCG.

Podle objektivních ekonomických parametrů je Sazka, akciová společnost, nyní v postavení „společnosti v insolvenci“, která není schopna dostát svým závazkům. Skupina PPF je přesto připravena podílet se na záchraně společnosti Sazka, a.s., na její finanční konsolidaci a na jejím následném rozvoji, a to včetně podpory českého sportu.

V dohodě s ostatními věřiteli je pak PPF připravena společně s KKCG převzít řízení společnosti a okamžitě stabilizovat finanční situaci Sazky, a.s.