Příprava náhledu

Robert Štefl se stal novým členem dozorčí rady Air Bank
    21/02/2019

Novým členem dozorčí rady Air Bank se stal Robert Štefl, kterého zvolili zaměstnanci banky.  A to v souladu se zákonem o obchodních korporacích, podle kterého jednu třetinu členů dozorčí rady nově volí samotní zaměstnanci společnosti.

Robert Štefl (44) v Air Bank pracuje už od jejího vzniku, v současné době vede Oddělení péče o klienta.

Dozorčí rada Air Bank tak od 29. ledna 2019 funguje nově ve složení Pavel Rozehnal (předseda dozorčí rady), Radek Pluhař (člen dozorčí rady) a Robert Štefl (člen dozorčí rady).

David Minol, který byl členem tříčlenné dozorčí rady před zvolením Roberta Štefla, na konci loňského roku na své členství v dozorčí radě banky rezignoval, aby toto místo uvolnil pro člena zvoleného zaměstnanci. V následující volbě již nekandidoval.