Skupina PPF a společnost MCA uzavřely dohodu o narovnání
    23/12/2010

Skupina PPF a společnost MCA Miloše Červenky uzavřely dohodu o narovnání vzájemných vztahů. Dohoda zahrnuje mimo jiné vypořádání závazků a pohledávek, které byly předmětem řady dlouhotrvajících sporů.

Zároveň uzavřely obě strany významnou transakci v oblasti nemovitostí.

Dohody uvolňují rozsáhlé pozemky v oblasti Prahy pro realizaci rozvojových projektů za účasti dalších investičních partnerů. Připravované projekty vytvoří potenciál pro zlepšení standardů bydlení a životních podmínek obyvatel hlavního města a okolí.

Poznámky a kontakt pro další informace

Skupina PPF je jednou z největších mezinárodních finančních a investičních skupin v regionu střední a východní Evropy. Aktiva skupiny přesahují 11 mld. eur. Skupina PPF se zaměřuje na investice do finančního a nefinančního retailu, energetiky a těžby drahých kovů a na investice do nemovitostí. Skupina aktivně vyhledává investiční příležitosti na rozvíjejících se trzích střední a východní Evropy, Ruska, Společenství nezávislých států a Dálného východu.