Skupina PPF je 100procentním vlastníkem realitního holdingu
    20/12/2010

Přejmenováním společnosti PPF ECM Holding B.V. na PPF Real Estate Holding B.V. dokončila Skupina PPF proces rebrandingu svých organizací zaměřených na správu nemovitostí a developerské projekty. Stoprocentním vlastníkem realitního holdingu je nyní PPF Group N.V.

Skupina PPF se rovněž dohodla s podnikatelem Milanem Janků na ukončení společných aktivit v oblasti nemovitostí. V současné době tedy není PPF Real Estate Holding B.V. jakkoli majetkově ani manažersky propojen jak se skupinou ECM, tak s podnikatelem Milanem Janků.

PPF Real Estate Holding B.V. je rovněž 50% akcionářem stavební společnosti PSJ a.s.

Alexej Bechtin, tiskový mluvčí skupiny PPF