Skupina PPF oznamuje schválení nabídky převzetí pro akcionáře O2
    21/05/2014

Skupina PPF oznamuje, že Česká národní banka udělila společnosti PPF Arena 2 B.V. souhlas s uveřejněním nabídkového dokumentu při povinné nabídce převzetí určené akcionářům společnosti Telefónica Czech Republic, a.s.

Cena ve schváleném nabídkovém dokumentu činí 295,15 Kč za jednu akcii Telefónica Czech Republic, a.s. o jmenovité hodnotě 87 Kč. Ostatní parametry nabídky převzetí budou zveřejněny v rámci nabídkového dokumentu a společnost PPF Arena 2 B.V. je nebude do té doby komentovat. Uveřejnění nabídkového dokumentu se předpokládá do 3. 6. 2014.

Společnost PPF Arena 2 B.V. dnes doručila schválený nabídkový dokument cílové společnosti ,Telefónica Czech Republic, a.s., za účelem získání stanoviska jejích orgánů. Po projednání nabídkového dokumentu orgány cílové společnosti dojde k uveřejnění nabídkového dokumentu, čímž dojde formálně k učinění nabídky převzetí vůči všem minoritním akcionářům Telefónica Czech Republic, a.s.

Upozornění: tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku převzetí ve vztahu k akciím Telefónica Czech Republic, a.s.; ta bude formálně učiněna, a bude možno ji akceptovat, až po zveřejnění úplného nabídkového dokumentu ve formě a lhůtě stanovené zákonem.