Skupina PPF ukončila výkup akcií O2 od drobných akcionářů
    16/01/2015

Dnes vypršela lhůta pro akceptaci nabídky odkupu akcií společnosti O2 Czech Republic a.s. (O2), kterou počátkem prosince minulého roku učinila společnost PPF Arena 2 B.V. drobným akcionářům O2. Fyzické osoby tak mohly při splnění podmínek uvedených v nabídkovém dokumentu prodat své akcie až do počtu 200 kusů na osobu za cenu 277,15 korun na akcii, což je cena, za kterou společnost loni v červnu realizovala tzv. povinnou nabídku převzetí po odečtení vyplacené dividendy 18 Kč na jednu akcii.

V rámci realizace této poslední nabídky nebylo dosaženo 1 % akcií společnosti, které bylo stanoveno jako maximální celkový objem k odkupu. Přesný údaj o počtu nabytých akcií oznámí skupina PPF po vypořádání, které je stanoveno na 27. února 2015.